N31

Te Huur:
Modern winkelpand in het hart van Terneuzen

Maak kennis met deze unieke winkelruimte in het hart van Terneuzen! Dit karakteristieke pand, voormalige Amsterdamsche Bank, uit 1936 combineert historische charme met moderne voorzieningen, perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische locatie.

Met een verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) van 127 m² biedt deze winkelruimte voldoende ruimte voor al uw commerciële activiteiten. Het pand is ingedeeld over één bouwlaag, wat zorgt voor een efficiënte en toegankelijke indeling. Of u nu een boetiek, een dienstverlenend bedrijf of een andere detailhandel wilt vestigen, deze locatie biedt ongekende mogelijkheden.

Ideale Locatie

Gelegen in het bruisende centrum van Terneuzen, profiteert u van de nabijheid van diverse lokale voorzieningen. Met een bank en een geldautomaat op loopafstand, evenals restaurants, winkels en een supermarkt binnen enkele meters, is deze locatie niet alleen aantrekkelijk voor klanten maar ook zeer praktisch voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. De uitstekende bereikbaarheid met een bushalte en ruime parkeermogelijkheden binnen 250 meter maakt deze winkelruimte nog aantrekkelijker.

Beschrijving 

Ontdek dit moderne en goed onderhouden winkelpand met een indrukwekkende frontbreedte van 9 meter. De winkelruimte biedt een ruime, open winkelvloer, perfect voor het presenteren van uw producten. Aan de achterzijde vindt u een apart gedeelte met paskamers, ideaal voor klanten die kleding willen passen. Daarnaast beschikt de winkel over een keuken, toilet, kantoorruimte en een grote kluis, waardoor dit pand ook uitermate geschikt is voor juweliers, goudhandelaren of andere handelaren in waardevolle goederen. Toegang tot het gezamenlijke achterterrein is mogelijk via de Kandeelstraat en de achterdeur.

Met een vloeroppervlak van circa 127 m² ligt deze winkel in de directe nabijheid van appartementencomplex "de Kampanje" en populaire winkels zoals Studio Blique, Hot Legs, Omoda, Vermeersch Sport, Dikoi, en Eyewish. de Kandeelstraat, direct naast het pand, biedt bovendien toegang tot het uitgaansgebied "Oud Terneuzen", waar diverse restaurants gevestigd zijn.

Bijzonderheden: 

Gelegen in het zuidelijke deel van de Noordstraat, de belangrijkste winkelstraat van Terneuzen, is deze locatie ideaal voor elke ondernemer. Dit gedeelte van de Noordstraat is aangewezen als kernwinkelgebied, wat betekent dat er veel voetverkeer is. De winkel bevindt zich op de looproute van winkelcentrum Kennedylaan en Schuttershof naar de Noordstraat, Markt en Steenen Beer. Bovendien is er in de directe omgeving volop parkeergelegenheid beschikbaar voor uw klanten. 

Bestemming/Branches: 

Dit pand is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder:

  • Detailhandel
  • Dienstverlening
  • Maatschappelijke activiteiten
  • Kantoren

Huurprijs:

  • Nader overeen te komen

Kenmerken:

  • Type object: Winkelruimte
  • Bouwperiode: 1936
  • Soort bouw: Bestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

VVO 127 m²

Grijp deze unieke kans en vestig uw onderneming in dit prachtige winkelpand. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op!

Contact